Bonte Psychologie

Wie is Rolanda?

 Ik ben Rolanda Bonte-Veraart (1978),  afgestudeerd in 2003 als Arbeid en Organisatiepsycholoog aan de universiteit van Tilburg. Vervolgens heb ik in het bedrijfsleven als bedrijfspsycholoog  mogen werken voor vele profit en non-profit organisaties. Ik heb ontdekt dat mijn passie ligt bij “de mens” in plaats van bij “organisatie advies- of veranderingstrajecten”.

Ik ben me gaan specialiseren op het coachen, begeleiden en trainen van medewerkers met vitaliteitsproblemen (lichamelijk, mentaal en emotioneel). Samen met medewerker, organisatie en bedrijfsarts hebben we vele trajecten tot een goed einde mogen brengen: een inzetbare medewerker, op de juiste plek die weer energie en plezier ervaart in het werk. Daarom heb ik in april 2012 mijn eigen praktijk opgericht, zodat ik me fulltime kan bezig houden met waar mijn passie ligt; mensen begeleiden met (werkgerelateerde) psychische problematiek, waarbij ik mensen help hun talenten en passies te vinden en ontwikkelen.

Daarnaast ben ik getrouwd (2008) en moeder van lieve 2 jongens ( 2010 & 2015). 

Rolanda Bonte

ONDERWIJS

Het Onderwijs is koploper voor wat betreft de klachten van overbelasting en burn-out. Al lange tijd werk ik dan ook met plezier en voldoening met veel onderwijzend en onderwijsondersteunend personeel in het onderwijs. Zichtbaar is de worsteling met de toegenomen eisen, administratiedruk, inspectiedruk, het altijd goed willen doen en het passend onderwijs. ‘Is dit waar ik ooit voor heb gekozen’, ‘hoe houd ik het vol tot aan mijn pensioen’, ‘ik ben pas net begonnen en ik trek het u al niet meer’…….. Bekende geluiden van de vele onderwijsmensen die ik heb mogen begeleiden op hun pad naar gezondheid en werkplezier.

Schuiven naar boven